Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Recensies

- Onno Makor

Een tijd terug besloot ik meer aan mijn conditie te doen. Ik had een leven lang amper gesport en eerdere ervaringen met trainers hadden mij niet enthousiast kunnen maken. De uitdaging voor mij was dus zin krijgen in sporten, om ze mijn beoogde doel te halen. Jessica heeft mij daarin heel goed begeleid. Ze is positief, wat altijd helpt, maar weet ook op de juiste momenten je net die aanwijzingen te geven die direct effect hebben. Zo word je op het juiste moment bewust van hoe je je lichaam moet belasten om het meeste effect uit je training te halen. De oefeningen werden goed afgewisseld en ik ging met plezier naar de training toe!

- Kim van Schaik

Na mijn tweede zwangerschap, was het tijd om weer aan mijzelf te gaan werken. Jessica heeft mij begeleid met het sportvasten en een 8 weeks natraject. Het resultaat is nog beter dan verwacht: 13,5 kg kwijt waarvan 12 kg vet, maar belangrijker nog een gedaald vetpercentage van bijna 10%. Nogmaals bedankt Jessica voor de goede begeleiding! Volgend jaar weer.

- Ludo de Vries

3 maanden geleden een sportvastenkuur gedaan. Ik werd begeleid door Jessica. Jessica heeft prima ingeschat welke behoefte ik had en op welke manier ik het beste begeleid kon worden. Zij liet mij vrij maar zij gaf toch duidelijk de kaders aan. Inmiddels ben ik 18 kilo afgevallen en ben ik staat om wat door Jessica is aangegeven zelfstandig voort te zetten.

- Irene Janszen

Dit jaar schreef Jessica speciaal voor mij een uitgebalanceerd dieet. We begonnen met een ontgiftingskuur waarvan ik slechts een ding kan zeggen: zo snel mogelijk vergeten! Daarna begon echter de pret. Heerlijke recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Op gezette tijden werd ik door Jessica gewogen en opgemeten. En steeds viel het resultaat mee. Wat erg hielp: de weegschaal schatte me consequent tien jaar jonger dan ik in werkelijk ben! Na drie maanden was ik meer dan elf kilo afgevallen en had ik veel over goede en minder goede voeding geleerd. En ik kon naar het winkelcentrum om nieuwe kleding te kopen, twee maten kleiner dan ik gewend was. Dus Jessica: dank je wel en veel succes in je loopbaan.

- Lotte Sijlmans

Heerlijke sportochtend gehad ter afsluiting van een jaarlijks vriendinnenuitje!

- Dhanja

Een paar weken geleden heb ik een Sportvasten kuur gedaan. Het was op sommige dagen best pittig, maar Jessica wist mij altijd te motiveren! Mijn hardloop prestaties zijn er door het Sportvasten op vooruit gegaan.

- Fleur de Ruijter

We zijn 2,5 maand aan het trainen en wat is het fijn als mensen zeggen 'wat zie jij er goed uit'. Het is heerlijk om in de buitenlucht te trainen en iedere week een andere training af te werken. Boksen, een circuitje, oefeningen met de bosu en de barbel. Allemaal termen die mij 2,5 maand geleden nog vreemd waren.

Daniel is een professionele en belangstellende trainer die goed ziet wat iemand aan kan om een uitdagende training te bieden. Mede daardoor heb ik nu in korte tijd meer bereikt dan ik eerder met fitness bij een sportschool heb bereikt. De gevarieerde trainingen hebben zelfs gemaakt dat ik met hardlopen niet meer achteraan de groep loop, maar onderweg ben naar de voorhoede.

- Edwin van Ardenne

Jaren geleden al vele lessen pilates bij Jessica gevolgd. Ze heeft mij door middel van pilates leren ontspannen na een drukke stressvolle dag. Nog steeds pluk ik daar de vruchten van.

- Marjan

Pilates bij Jessica is top! Sporten stond voor mij altijd gelijk aan cardio, maar tijdens mijn Pilateslessen bij Jessica heb ik geleerd dat de rustigere bewegingen van Pilates minstens zo effectief zijn, afwisselender en leuker! Jessica houdt goed in de gaten of je de oefeningen goed en in de juiste houding uitvoert. Zo'n goede begeleiding is belangrijk. Daarom zijn haar lessen voor iedereen een aanrader!!!

- Shirley Lutz

Eind 2014... Ik lees een berichtje van Boost Your Health... Je beter gaan voelen in je eigen lijf; echt?! Dat is iets voor mij!!

Al sinds jaren kamp ik met gezondheidsproblemen. Dit begon met een heftige ziekte van Pfeiffer, die ik al voor de derde keer kreeg. Deze hield twee jaar aan. Daarna leek het niet meer goed te komen; moe, moe en nog eens moe... Onderzoeken volgden, ik schoot er niets mee op, behalve dat B12 injecties mij een klein beetje deden opleven. Vanaf dat moment probeer je alles. Sporten lukte ook niet meer, dus supplementen, dieet variaties... Niks... En nu: Boost Your Health!

Jaaaa! Ik was één van de gelukkigen die het programma mocht testen!! Wat een geluk!!

Mijn eerste afspraak was bij de voedingsdeskundige, Francisca. Wat een fijn gesprek. Hier bleek al snel dat een en ander verandert kon worden aan mijn voeding (knap lastig, je jarenlange patroontje aanpassen ...;) )

Zij heeft echt veel ideetjes en fijn wat receptjes gegeven om het wat makkelijker te maken. En daarnaast was daar het sporten... Dàt had ik nou echt gemist, ik keek er naar uit, maar was bezorgd dat het niet ging lukken. Vol goede (onzekere) moed vertrok ik naar de trainer.

Ook hier trof ik weer een fijn persoon; Daniël. Rustig, luisterend en heel oplettend. Langzaam hebben we het sporten wat opgebouwd met tips om ook thuis door te kunnen gaan met mijn oefeningen.

En ik kan jullie zeggen; tot mijn gróte verbazing ging ik mij echt anders voelen, mijn energie verbeterde! Natuurlijk ben ik er nog lang niet, maar wat fijn dat Boost Your Health ook hier wat mee kan doen! Fijn programma, lieve mensen en resultaat!! Wat wil je nog meer?! Bedankt Boost Your Health voor deze mooie ervaring!!

Shirley

Uw recensie indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Wij willen u vriendelijk bedanken voor uw referentie! Met vriendelijke groet, Team inZENtive
0