Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wie zijn wij

'Incentive' is een term in de motivatie psychologie. En dat is precies wat wij met inZENtive doen plus een beetje meer!

Wij adviseren, begeleiden en motiveren met onze focus voor de volle 100% op de gezondheid en vitaliteit van de cliënt. Hiervoor zetten wij niet alleen ónze kennis en ervaring in, maar maken wij ook gebruik van ons ruime netwerk aan specialisten. Alles wordt uit de kast getrokken! 

inZENtive ~ Vitergo

Jessica en Daniël hebben hun krachten gebundeld om zo ook in het bedrijfsleven te kunnen ondersteunen en vitaliseren waar nodig. Denk hierbij aan werkplekonderzoek, bedrijfsfitness, coaching bij een burn-out of overspannenheid en reïntegratie. Kijk hier voor meer informatie.

Jessica

Voedingscoach, Hormoon Coach & Personal Trainer

Jessica is in 1994 via familie in aanraking gekomen met de sportbranche. Sindsdien heeft zij diverse functies mogen vervullen.

Door haar jarenlange werkervaring en gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen, heeft ze zich weten te ontwikkelen tot een leefstijl coach die in staat is diverse doelstellingen met elkaar te combineren.

De balans tussen de lichamelijke- en geestelijke gezondheid genieten de prioriteit. Maar uiteraard zijn resultaatgerichtheid, openheid en betrokkenheid niet minder aanwezig. Zij is een levensgenieter en altijd op zoek naar een uitdaging. 

Zij is in staat u te helpen met:

- Voedingscoaching

- Hormoon coaching

- Integrale personal training

- Sportvasten & Vegan Switch

- Pilates, Relaxercise & Yin Yoga oefeningen

- Sport en beweging tijdens de zwangerschaps & Mama Fit            

Daniël

Ergotherapeut & PerErgotherapeut

Daniël is ergotherapeut en een bekwaam personal trainer met veel passie voor het vak. Hij werkt graag samen met de cliënt aan de persoonlijke uitdagingen om zo tot mooie resultaten te komen.

Als ergotherapeut geven zijn paramedische kennis en holistische visie genoeg handvatten om op een prettige manier naar de gewenste doelstelling(en) toe te werken.

Als personal trainer geeft is zijn opleidingsachtergrond gevormd vanuit een wetenschappelijk fitnessmodel, waarin er veilig, maar ook effectief getraind wordt. 

Tevens geeft hij regelmatig groepslessen, zoals Bodypump en CX Works en begeleiding in Inhoused bedrijfsfitness. 

inZENtive is tevens distributeur van:

0