Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Pilates & Yin Yoga

Wat is Pilates?

Pilates is een fitnessmethode bedacht door de Duitse Joseph Pilates en heeft als doel de spieren sterker, langer en flexibeler te maken. De oefeningen hebben een positief effect op buik - en bekkenbodem spieren met een sterke core en minder rugklachten als resultaat. Bewegingen vallen samen met de ademhaling en worden zo gecontroleerd mogelijk uitgevoerd. Geen eindeloze saaie herhalingen, maar effectieve, kwalitatieve en leuke bewegingsseries dus! Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen, zoals small balls en magic circles.

Waarom Personal Pilates?

Steeds meer mensen kiezen voor personal training. De individuele training is efficiënt en op maat, waardoor u sneller resultaat bereikt. Bij Personal Pilates krijgt u alle professionele aandacht die nodig is om in korte tijd uw lichaam sterk te maken. Bij pilates traint u uw spieren zo optimaal mogelijk op kracht en lenigheid. Het accent ligt hierbij op het centrum van het lichaam. 

Personal Pilates brengt u:

  • Een betere lichaamshouding en coördinatie
  • Een sterk en stabiel lichaamscentrum: stevige buik-, rug- en bekkenbodemspieren
  • Flexibiliteit en lenigheid
  • Bewustwording van uw lichaam en ademhaling

Voor wie?

Vrijwel iedereen kan een pilatestraining volgen. U hoeft alleen maar de wens te hebben om op een resultaatgerichte, persoonlijke en prettige manier te werken aan een gezond lichaam!

Hoe werkt het?

Personal Pilates biedt meer dan een training in de sportschool of een training in de vorm van groepslessen. U sport namelijk individueel onder leiding van een ervaren pilatesdocent Jessica, die u optimaal begeleidt bij het bereiken van een gezond, fit en krachtig lichaam. Jessica motiveert en stimuleert u op een prettige manier zodat u zoveel mogelijk uit uzelf haalt.

Yin Yoga

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga een zachte vorm van yoga, waarbij alles in het teken staat van het versterken en tegelijkertijd versoepelen van bindweefsel. Bindweefsel vindt men in het gehele lichaam en bepaalt voor 60% de flexibiliteit in zowel lichaam als geest. Bindweefsel heeft tijd nodig om op te rekken, waardoor de meeste houdingen minimaal 2 minuten gedaan worden. Tijdens de houdingen laat men spierspanning volledig los, waardoor de bindweefsels benut worden. Yin is de tegenhanger van yang - in dit geval krachtige yoga waarbij de spieren getraind worden.

Elke les worden er diverse houdingen gedaan en wordt er afgesloten met een ontspanning. Daarna is er de mogelijkheid om rustig thee te drinken en rustig uit de volledige ontspanning te komen.

 “The mind, when housed within a healthful body, possesses a glorious sense of power”. – Joseph Pilates

0